frimerkeauksjon gamle brev gamle frimerker i bunter norske gullmynter gamle brev  pluss sekstant lott med myner og sedler gamle norske postkort gamle frimerker i skattekiste norske skillingsmerker
eldre auksjoner

forrige auksjon

neste auksjon

nettkataloger

resultatlister

her finner du oss

linker

fotosidene

Her finner du oss:

kart gimleveien 2 oslo

Vi holder til i Gimleveien 2, i samme kvartalet som Rica hotell,  (tidligere Norum Hotell) som ligger ut mot Bygdø Allé. Bygningen som huset Rica hotell er nå under ombygging og skal bli til leiligheter (pr februar 2015).


bygdø allé

Om du kommer med bil fra Oslo sentrum, kjører du opp Bygdø Allé,  passerer Gimle kino, har en busslomme på hver side og tar  ned til høyre. Da er du i Gimleveien.


Det er vanligvis lett å parkere rett utenfor trappen vår. Skulle parkeringsplassen være opptatt, kan du dobbeltparkere slik at vi kan hjelpe deg med å bære ut av bilen før du finner en alternativ parkeringsplass.

Kommer du fra Drammen, tar du av ved avkjørselen til Bygdøy, over Bygdøy-lokket og  opp Bygdø Allé. Rett før du kommer til toppen av Bygdø Allé, kommer  du til en lysregulert fotgjengerovergang. Da har du Frogner kirke på høyre  side og fasaden til Rica Hotell til venstre. Du svinger ned i spiss vinkel  til venstre, og du er i Gimleveien.Skulle du likevel ha problemer med å finne frem,
kan du ringe
22 44 19 14, så kan vi lose deg helt til trappen vår.


Kjell Germeten A/S

Postadresse:  Postboks 3088, Elisenberg 0207 OSLO. 
Telefon: 22 44 19 14
Fax:      22 56 04 04
Besøksadresse: Gimleveien 2.
Det er første kvartalet på venstre side,
sett fra Bygdø Allé.

gimleveien

Utsikt fra bussholdeplassen.
(En stor del av bussene ut av byen stopper her).
Du står nå med ryggen mot Bygdø Allé og Frogner kirke og ser nedover Gimleveien. Vårt lokale ligger rett til venstre for rød pil.

postkort gimleveien

Postkort fra ca 1905. Man ser
oppover Gimleveien, tvers over Elisenbergveien, mot Bygdø Allé og Frogner Kirke. Det som skal bli vårt lokale sees til høyre, markert
med rød pil.

gimleveien

Dette bildet er tatt omtrent på samme sted, den 21. oktober 2002.

frimerkeforretningen i Gimleveien

Noen dager kan det være aktuelt å vurdere alternative fremkomstmidler. Bildet er tatt 9.2.2006.

butikkfasade gimleveien

Du står nå i Gimleveien med ryggen mot Bygdø Allé og har vår forretning til venstre. Det er relativt enkelt å parkere rett utenfor trappen til forretningen.

 
Sist oppdatert 15. 11. 2017.         Kjell Germeten A/S.            Webdesign:  Kjell Germeten ©