antarktis naturfoto colibri flyvende dachs ismåke svalbard leopard himalaya nepal fiskeørn blåstrupe norske skillingsmerker  


afrika

andre motiver / reiser

kulturminner

bruk av bildene

lysbildeshow

Naturbilder til utskrift på lerret, dekorasjoner,  bilder på veggen eller til illustrasjoner på internettsider.
 
Naturbilder fra Dovrefjell. Flyvende Dachs, Vålåsjø mot Blåhø.
En flyvende dachs på Dovrefjell høsten 2005. Bildet ble i sin tid lagt ut på Norges mest aktive fotoside, foto.no, hvor det pr. januar 2009 hadde fått mer enn 7.400 treff! Dette er det bilde jeg har solgt flest av. Ref: R9276

På bildesidene mine vil du finne naturbilder fra en rekke land og områder. Bildene er i profesjonell kvalitet og kan leveres etter de fleste spesifikasjoner. En stor del av bildene er fra Svalbard, fra områdene i Antarktis, fra Afrika og Asia. Naturbilder fra Norge, Sverige og Finland er også rikelig representert.

svaneflukt
Knoppsvaner på flukt i blåtimen, fanget med lang lukkertid. Ref: PAN_3116.

Jeg er ikke veldig opptatt av å kunne få mest mulig for bilder som brukes. Men jeg har venner som lever av å selge naturbilder, lage bildereportasjer for salg til ukepressen eller har  naturfoto som levevei. Dét blir man ikke veldig rik av. Derfor er jeg opptatt av å ikke bidra til inflasjon ved å selge bilder for billig.Naturbilder fra Norge. Orrhanekamp. Orrfuglleik.
En skikkelig orrhanekamp. Bildet er tatt i Solør i april 2010. Ref: N8D1209 .


"Pingvinenes mars". Ett av de bildene jeg har solgt mest av til utskrift på lerret.
"Pingvinenes mars". Ett av de bildene jeg har solgt mest av til utskrift på lerret. Ref: F5R1295.leopard
En leopard på jakt i Masai Mara, Kenya. November 2013. Ref: DSC8464.

Pris kan avtales og vil variere med bruken. Hvordan fotokredit, (Foto: Kjell Germeten),
blir presentert vil også være avgjørende
for prisen. Mange av bildene på fotosidene mine har et referansenummer. Det er fint om du kan oppgi dette nummeret ved en henvendelse, så spare vi tid.


Naturbilder fra Falklandsøyene. Bøylepingviner / Gentoo penguins. Antarktis.
Gentoopingviner (bøylepingviner) som løper raskt på land for å unngå angrep fra sjøløver. Bildet er tatt sent på kvelden i november 2008. Ref: B8Y8347.

Naturfoto på veggen gjør seg svært godt! Du vil finne et antall forskjellige bilder ved å surfe litt rundt på disse sidene.
Mange av bildene vil kunne egne seg godt som forstørrelse på veggen. Bildene kan leveres utkjørt på fotopapir i størrelse
20 x 30 cm (det er ikke brukt blekkskriver), eller kopiert på lerret (ferdig montert, oppspent på ramme) i størrelse 20 x 30 cm,
30 x 40 cm eller 60 x 80 cm.
Alle naturbildene vil være signert.


        

Naturbilder fra Svalbard. Isbjørn.
Mulig bruk for et deodorantfirma?
Ref: N8D2229.


Naturfoto. Fuglefotografering. Hærfugl.
Hærfugl. Ref: N8D8386.

Naturfoto. Akvariefisk. Diskus.
Noen akvariefisk er veldig fotogene. Disse diskus-fiskene er fotografert i Akvariemagasinet på Løren i Oslo, våren 2011. Ref: KGA2153.

Utkjøringen skjer i Tyskland og det vil normalt gå ca 1 uke før bildene kan leveres i Oslo. Prisen vil avhenge av størrelsen og hva det skal brukes til. Naturbilder på fotopapir med ramme og passepartout vil normalt ligge på ca kr 900,- ferdig levert. På lerret vil prisen variere fra kr 1.200,- til ca 2.000,-.

Naturbilder. Naturfoto av bjørn med bjørnunger.
Unger av brunbjørn klatrer nesten like fort oppover en trestamme som de løper på bakken. Den største faren for slike småtasser er voksne hannbjørner.
Bildet er tatt i grensetraktene mellom Finland og Russland
i juni 2008.
Ref: F5R7448.


isbjørn fra svalbard
Isbjørn bak blåisformasjon.
Ref: N8D1030.

Vår leverandør reklamerer med at bildene er lysresistente - at de skal kunne stå utsatt for lys i veldig lang tid uten at kvaliteten forringes.

Sist oppdatert 4. 4. 2017.                                                  Foto, tekster og webdesign:  Kjell Germeten ©